Maak kerst wat warmer met de Bethesda Benelux Charity Stream en help een huisdier aan een nieuw baasje

Zelf ben ik een grote dierenvriend. Ik heb zes honden, waaronder twee Podenco Canario’s die ik adopteerde uit een asiel in Tenerife. Als jij ook een hart voor dieren hebt, dan moet je zeker verderlezen.

Bethesda Benelux en Cooler Master maken de feestdagen nog nét dat tikkeltje warmer door hun eindejaarsstream op 14 december ten voordele van ‘Verhuisdieren.nl‘, een Nederlandse stichting die zich inzet om huisdieren te herplaatsen door hen te matchen met het ideale baasjesprofiel. 

Bethesda Benelux streamt op het Cooler Master kantoor een vier uur durend interactief avontuur waarbij vier huisdieren in de voetsporen van Dogmeat treden, door de Wasteland van Fallout te doorkruisen op zoek naar hun ideale, nieuwe baasje. Deze Fallout tabletop wordt geschreven en gehost door game master Kevin Scholtze en met Joost, Nessiruu, Jordy en Linda als onze moedige viervoeters! 

De charity stream is op 14 december vanaf 17:00 te volgen via het Twitch-kanaal van Bethesda Benelux, twitch.tv/bethesda_nl.

Tijdens de stream kan jij ook een rol spelen door jouw steentje bij te dragen aan de organisatie via een donatie, of wellicht zie je een hond of kat voorbij komen die je een nieuw thuis wil geven! Tijdens de stream gaan namelijk verschillende pleegdiertjes aan bod komen die op zoek zijn naar een nieuw, warm thuis.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)