Jurassic World Evolution 2: Dominion Malta-uitbreiding is nu beschikbaar

Dino-parkbeheerders kunnen vanaf nu samen met een cast van iconische personages naar de Middellandse Zee reizen in een gloednieuwe campagne geïnspireerd op de Universal Pictures-film Jurassic World Dominion, en vier ontzagwekkende nieuwe soorten in hun faciliteiten verwelkomen.

In de campagne, met een sterrencast waaronder Kayla Watts, Soyona Santos, Barry Sembène en Lewis Dodgson, bouwen spelers vertrouwen op met de Autoriteiten en de Ondergrondse terwijl ze parken opzetten op drie prachtige eilandlocaties, waarvan één met een nooit eerder vertoonde natuurlijke lagune.

Naast de nieuwe campagne kunnen spelers creatief aan de slag met nieuwe op de film geïnspireerde gebouwen en kunnen ze nu vier fascinerende nieuwe prehistorische soorten in hun parken introduceren. De angstaanjagende Atrociraptor, de omnivore Oviraptor, de gevederde Moros Intrepidus en de gehurkte Lystrosaurus.

De DLC lanceert samen met een gratis update die bestaande spelers spannende nieuwe functies en verbeteringen biedt, aanvals- en eetgedrag voor kleinere soorten, vijf DFW-campagnelevels die nu te spelen zijn als kaarten voor de Challenge Mode, updates voor de levenskwaliteit en meer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)