De Los Santos Drug Wars starten in GTA Online

Drug Wars, daar kennen ze dezer dagen iets van in Antwerpen. Maar ook online barst de oorlog om drugs uit, en dat in GTA Online vanaf 13 december.

Vanaf 13 december injecteert Los Santos Drug Wars een nieuwe psychoactieve soort chaos in Grand Theft Auto Online op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

Ga regelrecht naar Blaine County en sluit je aan bij je oude vriend Nervous Ron en een nieuwe groep out-of-state misfits op een missie om hun stempel te drukken op de handel in psychedelica in Los Santos. Vecht tegen een onwaarschijnlijke coalitie van rijke hippies en schietgrage motorrijders terwijl je krachtige hallucinogenen kookt – in uitgebreide laboratoria of uit je eigen enorme rollende chemieset – in het eerste hoofdstuk van een nieuwe uitgebreide tweedelige verhaalupdate voor GTA Online.

Los Santos Drug Wars bevat een reeks wilde bijwerkingen, waaronder een nieuw te exploiteren bedrijf, nieuwe voertuigen en missies, en ervaringsgerichte upgrades.

En dit is nog maar de eerste dosis — bereid je voor op nog veel meer spannende evenementen, belangrijke verhaal- en gameplay-updates en nog veel meer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)