fbpx

Bevestigd: Street Fighter 6 komt uit op 2 juni 2023

Street Fighter 6

Tijdens de State of Play in juni zagen we al een uitgebreide trailer van Street Fighter 6. Exact een jaar later zouden we mogelijks aan de slag kunnen met Chun-Li, Ryu en vele andere vechters.

Onderstaande foto uit de PlayStation Store leek gisteren het ultieme bewijs te zijn dat de release gepland staat voor 2 juni 2023. De pre-order edities zouden per ongeluk door een medewerker van Sony online zijn gezet. Net als bij vele andere games zien we dat we kunnen kiezen tussen 3 versies, in dit geval een standard, deluxe en ultimate editie.

Tijdens de Game Awards afgelopen nacht viel dan de échte bevestiging: Street Fighter 6 verschijnt op 2 juni 2023 voor PlayStation 4 en 5, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d