fbpx

Street Fighter 6 aangekondigd

Street Fighter 6

Tijdens de voorbije State of Play kregen we de eerste beelden voorgeschoteld van het zesde deel in de Street Fighter-franchise.

In de drie minuten durende trailer krijgen we meteen de eerste vechters te zien die in Street Fighter 6 speelbaar zullen zijn: Luke, Jamie, Ryu en Chun-Li. Wat meteen opvalt is dat ze er een stuk realistischer uitzien dan in de vorige delen.

We krijgen ook een korte blik op de nieuwe centrale hub die in de game zal zitten. Hierin zal je de straten waarin al jaren gevochten wordt, vrij kunnen verkennen. Verder introduceert Street Fighter 6 ook het Drive System dat de gameplay een nieuwe twist zou moeten geven.

Street Fighter 6 komt in 2023 naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d