Eternights een combinatie van actie, dungeons en… daten

De trailer begint met de woorden “Sometimes i wonder if things will ever be normal again”, na deze minuut en 39 seconden denken wij er net zo over en fronsen we voor een fractie van een seconde toch even onze wenkbrauwen.

Eternights werd deze nacht aangekondigd op de State of Play van PlayStation. De trailer begint met een luguber beeld van een jongeman die net zijn arm verloren is. Geen zorgen want nog geen seconde later groeit deze terug aan in de vorm van een zwaard. Dit wapen moet je helpen bij het verslaan van allerlei vijanden.

Naast je eigen personage lijkt het erop dat je met 4 andere characters in de verhaallijn jezelf kunt bewijzen tegen schurken in deze game.

Is de eerste interactieve Tinder (game) net geboren? Eternights komt naar PlayStation 4 en 5 in Q1 van 2023.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”