Teaser maakt ons warm voor Collision, het hoogtepunt van Fortnite Chapter 3 Season 2’s einde

Mijn Battle Pass in Fortnite heb ik gisteren afgeklokt op level 160. Ik ben met andere woorden helemaal klaar voor de grote finale nu zaterdag om 22u00. Deze finale krijgt als titel Collision mee en wordt ongetwijfeld een spannende eindstrijd tussen de IO-forces en de Resistance, de Seven.

Ik hoop zaterdag dan ook tijdig te kunnen inloggen met mijn coöp maatjes om deze finale vanop de eerste rij te beleven. Tenzij mijn vrouw er anders over beslist natuurlijk. (Geef toe, we weten allemaal hoe dat gaat…)

Om ons alvast warm te maken voor dit event serveert Epic Games ons een teaser die je hieronder kan bekijken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)