fbpx

Zillion pakt uit met zinderende teaser en gooit nog éénmaal de deuren open in Antwerpen

Zillion

Wie in een ver verleden ooit naar de Zillion ging in Antwerpen zal zich ongetwijfeld keihard geamuseerd hebben, en er legendarische momenten beleefd hebben. Maar aan alle mooie momenten komt een einde, en dus ook aan de Zillion.

Alhoewel, helemaal gedaan is misschien net iets te overdreven…

Zet je schrap voor een adrenalinestoot van formaat met de eerste teaser trailer van Zillion, de film van Robin Pront over de opkomst en ondergang van de Antwerpse danstempel Zillion en zijn flamboyante eigenaar Frank Verstraeten, een computernerd uit Meise die het schopte tot koning van het Antwerpse nachtleven.

Voor wie na het zien van de teaser de benen niet kan stilhouden en de booming nineties en zijn clubleven wil herbeleven, is er extra goed nieuws: ter gelegenheid van de filmrelease, herrijst Zillion 25 jaar na haar opening nog één laatste keer uit haar as om alle fans van het eerste én laatste uur een onvergetelijke nacht te bezorgen in Vlaanderens beruchtste discotheek met ZILLION, THE CLUB – Relive The Hype.

De Antwerpse Waagnatie krijgt zo op vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober een Zillion-metamorfose die Antwerpen op zijn grondvesten zal doen daveren.

Zillion wordt op 26 oktober 2022 in de Belgische bioscoopzalen verwacht.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: