Rollerdrome komt exclusief naar PlayStation op 16 augustus

rollerdrome

Roll7, de makers van de geniale OlliOlli-reeks, komen met een geheel nieuwe concept op de proppen: Rollerdrome. Geheel nieuw concept? Ok, daar kunnen we over discussiëren want in Rollerdrome wordt gewoonweg het skateboard ingeruild voor rolschaatsen (en guns).

De ontwikkelaar omschrijft Rollerdrome als een futuristic skater-shooter waarbij je vijanden in een arena-gevecht probeert om te leggen op rolschaatsen. Doorheen een gevecht verzamel je power-ups en wapens om zo vijanden omver te leggen. Enkele leuke mechanics werden daarbij uitgevonden; zo herlaad je jouw wapen door coole stunts uit te voeren. Hoe cooler de stunt, hoe meer ammo je in jouw magazijn krijgt.

Rollerdrome verschijnt op PlayStation 4 en PlayStation 5 op 16 augustus!

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.