Save the date voor Netflix Geeked Week

Wat ik nice vind aan Netflix? Dat er heel wat films en (animatie)series op te zien zijn gebaseerd op games. Ik ben dan ook heel benieuwd naar wat de streamingdienst volgende week tijdens geeked week voor ons in petto heeft.

Op maandag 6 juni gaat Geeked Week van start. Netflix organiseert voor de tweede maal een gratis vijfdaags virtueel evenement over series, films en games.

Verwacht veel nieuws over Netflix series, films en games met exclusieve teaser- en trailer premières, sneak peeks, cast interviews, celebrity drop-ins, script tafellezingen, en nog veel meer. Zo komen er een 60-tal Netflix projecten aan bod en is er zelfs een hele dag gewijd aan Stranger Things.

Het programma:

Maandag 6 juni – Series
Dinsdag 7 juni – Film
Woensdag 8 juni – Animatie
Donderdag 9 juni – Stranger Things
Vrijdag 10 juni – Games

Check zeker ook onze Gaming Zomer 2022-kalender voor een volledig overzicht van alle livestreams en presentaties!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)