Krijgen we volgende week meer info over Avowed van Obsidian?

Avowed

Zondag 12 juni om 19u00 zal ik voor mijn scherm gekluisterd zitten omdat op dat moment de Game Showcase van Microsoft + Bethesda wordt uitgezonden. Ik verwacht dat Microsoft zwaar gaat uitpakken met heel wat games afkomstig uit hun eigen Game Studios.

Een van de ontwikkelstudios die onder die vlag werkt, is Obisidan. De studio die we onder andere kennen van de geweldige RPG The Outer Worlds. Zij werken op dit moment onder andere aan Avowed.

Het zou wel eens kunnen dat we tijdens die presentatie meer te zien zullen krijgen van deze RPG. Als dat niet het geval is, worden we ongetwijfeld wel op iets anders getrakteerd want Josh Sawyer, design director bij Obisian, heeft wel een erg cryptisch bericht de wereld ingestuurd als reactie op een tweet van Xbox.

De tweet vind je hieronder en laat duidelijk verstaan dat Obisidian zich klaarmaakt om te schitteren op de Microsoft + Bethesda Game Showcase.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.