No Man’s Sky krijgt gratis PlayStation VR2-versie

No Man's Sky

Het blijft me verbazen dat No Man’s Sky tot op de dag van vandaag ondersteund wordt door zijn ontwikkelaars bij Hello Games. De game verscheen in 2016 en kan nog steeds rekenen op een trouwe schare fans.

Zij zullen dan ook ontzettend blij zijn om te horen dat hun ruimteverkenningsgame ook speelbaar zal zijn op de PlayStation VR2. Je zal jezelf dus helemaal op de eerste plaats kunnen zetten bij het verkennen van duizenden planeten in het heelal.

Wanneer deze versie zal verschijnen, is nog niet bekend. Maar je zal hem wél gratis kunnen downloaden als je No Man’s Sky al in huis hebt. Chapeau!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.