Stray naar PS5 en PS4 als onderdeel van PlayStation Plus Extra en Premium

Stray

We hebben er even op moeten wachten, maar deze zomer kunnen we eindelijk in de huid kruipen van een straatkat in Stray.

Hoewel de game dus nog niet uit is, kreeg Stray bij veel gamers al een ware cultstatus omdat je de wereld zal kunnen beleven door de ogen van een straatkat.

Tijdens de State of Play werd aangekondigd dat de game deel zal uitmaken van de bibliotheek van PlayStation Plus Extra en Premium. Dit wil dus zeggen als je jezelf abonneert op een van beide services, je de game gratis en voor niks kan spelen.

Stray verschijnt op 19 juli voor PlayStation 5 en PlayStation 4.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.