fbpx

Nieuwe Sword Art Online Last Recollection gameplay trailer

Square Enix heeft een nieuwe gameplay trailer vrijgegeven voor Sword Art Online Last Recollection. De game verschijnt op 6 oktober uitkomt op PlayStation-consoles, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

Deze trailer toont de Vuurgodin Ignia en de Windgodin Aeria, respectievelijk belichaamd door Lisbeth en Silica, die zich bij de Godinnen Stacia, Solus en Terraria voegen in de strijd tegen Vecta, de God van de Duisternis.

De gevechten worden intenser dan ooit door samenwerking: spelers kunnen hun teamleden het commando geven om aan te vallen, te ontwijken, een speciale vaardigheid te gebruiken, geen rust te laten en de vijand te omsingelen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: