Phantom Liberty zal de enige uitbreiding voor Cyberpunk 2077 worden

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty

Afgelopen dinsdag liet CD Projekt Red via een speciale aflevering van Night City Wire weten dat er in 2023 een uitbreiding op komst is voor Cyberpunk 2077 genaamd Phantom Liberty. Deze uitbreiding zal meteen ook de laatste zijn.

Op het officiële Youtube-kanaal van ontwikkelaar CD Projekt Red reageerde iemand met volgend bericht onder de video van de aflevering van Night City Wire: ‘ik ben erg geïntrigeerd door deze uitbreiding. Ik hoop dat er in de toekomst meer zal verschijnen want dit spel heeft veel potentieel’.

De reactie van CD Projekt Red hierop was: ‘Wat de toekomst betreft, is Phantom Liberty de enige geplande uitbreiding voor Cyberpunk 2077’. Dit nieuws werd intussen ook door de ontwikkelaar bevestigd aan website VGC.

Als grote fan van Cyberpunk 2077 vind ik dit wel heel spijtig nieuws. Of er ooit een vervolg zal komen op Cyberpunk 2077 is maar de vraag. CD Projekt Red heeft intussen bevestigd dat The Witcher 4 in de maak is. De Phantom Liberty-uitbreiding zal ergens in 2023 verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.