Microsoft komt met goedkopere witte Xbox Elite Series 2-controller

Xbox Elite Series 2 Core

Gamers die net iets meer willen dan de controllers die standaard worden meegeleverd bij hun Xbox Series X|S hebben er weer een optie bij als het op zogenaamde Pro- of Elite-controllers gaat. Want Microsoft heeft de Xbox elite Series 2 Core-controller uit de doeken gedaan.

Dankzij zijn witte design in combinatie met de rubberen palmgrips ziet deze Xbox Elite Series 2 Core er ontzettend vet en stijlvol uit. Deze witte versie heeft net zoals zijn zwarte broer heel wat meer meer robuuste onderdelen én meer instelmogelijkheden zoals de thumbsticks met instelbare weerstand.

Het mooie is dat deze witte versie aan iets scherpere adviesverkoopprijs heeft meegekregen: 129,99 euro. Dat is zo’n 50 euro goedkoper dan de zwarte Elite Series 2 controller, maar daar moet je wel wat op inleveren. Gelukkig geeft Microsoft je wél de mogelijkheid om al dat gemis, als je dat wil en nodig hebt, apart aan te schaffen met het Complete Component Pack.

Hier vind je:

  • 1 verwisselbare navigatiepad (standaard)
  • 4 verwisselbare duimsticks (2 klassiek, 1 hoog, 1 koepel)
  • 4 paddles (2 middelgroot, 2 mini)
  • 1 draagtas
  • 1 oplaadstation
  • 1 USB-C-kabel

De Xbox Elite draadloze controller Series 2 – Core en het Complete Component Pack zijn vanaf 21 september te koop.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.