fbpx

F1 22 krijgt binnenkort nieuwe update met speciale Ferrari Giallo Modena-livery

EA SPORTS F1 22 Ferrari Giallo Modena

Dit weekend krijgen we voor de derde week op een rij F1 voorgeschoteld. De vraag is of Max Verstappen na de GP van België en Nederland nu ook de Italiaanse Grand Prix in Monza op zijn naam kan schrijven.

Dit weekend viert Ferrari trouwens ook hun 75-jarig bestaan en dat doen ze met een speciale livery. Codemasters en EA hebben nu aangekondigd dat ze deze speciale Ferrari Giallo Modena-livery ook tijdelijk naar F1 22 zullen brengen.

Naast de livery krijgen we vanaf 12 september een maand lang gratis toegang tot uniformen voor coureurs en pit crew, en helmen en laarzen. Hopelijk brengt dit prachtige, nieuwe kleurschema het trotse team met The Prancing Horse wat geluk dit weekend…

Maar dat is niet alles. De update bevat ook het Shanghai International Circuit en een Zhou Guanyu weekly-event ter ere van het Chinese Midherfsfestival. Als je tussen 12 en 15 september 7e of hoger eindigen in de Singapore Grand Prix krijg je een customisable Kahaku Koi-livery.

F1 22 kreeg van Lazlo een 7 in zijn review en de game is beschikbaar op PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: