fbpx

Fantasy Flight Games introduceert het board game Marvel D.A.G.G.E.R.

De aarde is in gevaar. Kwaadaardige krachten bedreigen de wereld zoals wij die kennen, en alleen een klein team van helden kan de wereld redden. Met de volgelingen van de vijand die dichterbij komen en onschuldigen die in gevaar zijn, moeten deze helden samenwerken om de plannen van de schurk te stoppen en de wereld te redden. Ben jij klaar om die taak op jouw schouders, en die van je vrienden, te nemen?

Fantasy Flight Games presenteert Marvel D.A.G.G.E.R., een gloednieuw coöperatief bordspel met iconische helden en schurken uit de Marvel comics.

In dit spel voor één tot vijf spelers kruip je in de huid van een van de 20 helden en race je over de hele wereld om missies te voltooien, vijanden te bestrijden en het op te nemen tegen de nemesis.

Gebruik de kracht van verschillende heroïsche aspecten die passen bij je ideale speelstijl, maak strategische combo’s met je medehelden en wacht op het perfecte moment om je ultieme vaardigheid te ontketenen. Werk samen met je bondgenoten en neem het op tegen wereldwijde bedreigingen van enkele van Marvel’s gevaarlijkste schurken.

In dit spel staat “D.A.G.G.E.R.” voor “Defense Alliance for Global and Galactic Emergency Response”. De onderdelen “Alliance” en “Emergency Response” zijn de drijvende kracht achter de manier waarop het spel wordt gespeeld. De focus van het spel ligt op het samenwerken met je medehelden om crisissen over de hele wereld op te lossen en jezelf op tijd te versterken om het tegen de nemesis op te nemen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: