fbpx

Ook Devolver Digital past voor E3 dit jaar

De publisher, die kleinere ontwikkelaars zoals Massive Monster (Cult of The Lamb) en Flying Wild Hog (Trek to Yomi) naambekendheid gaf zal dit jaar niet aanwezig zijn in Los Angeles. Het nieuws werd gisteren aangekondigd op hun officiële Twitter.

Hiermee volgen ze het voorbeeld van ‘The big three’ Sony, Microsoft en Nintendo. Dinsdag kondigde ook Ubisoft aan dat ze niet zullen deelnemen aan de grootste gamebeurs ter wereld.

Niet getreurd want Devolver Digital zal wel degelijk haar eigen live event hosten tijdens Summer Game Fest.

Na al deze afvallers begint het walhalla van games steeds meer zijn glans te verliezen…

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d bloggers liken dit: