fbpx

Ubisoft bevestigt afwezigheid op E3 2023

Het lijkt daar dit jaar een leegloop te worden in het LA Convention Center, de thuisbasis van de Electronic Entertainment Expo, ook wel bekend als E3.

Na Microsoft, Nintendo, PlayStation en Electronic Arts heeft nu ook Ubisoft bevestigd dat het niet aanwezig zal zijn op de beurs.

De studio kiest ervoor om in te zetten op een eigen live event, gebaseerd op hun Ubisoft Forward concept.

De woordvoerder van Ubisoft zegt hierover het volgende: “Hoewel we aanvankelijk van plan waren om officieel aanwezig te zijn op de E3, hebben we besloten een andere richting in te slaan en houden we op 12 juni een Ubisoft Forward Live-evenement in Los Angeles. We kijken ernaar uit om binnenkort meer details met onze spelers te delen.”

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: