fbpx

Nintendo toont vandaag 10 minuten gameplay van Zelda: Tears of the Kingdom

The Legend of Zelda: Tears of The Kingdom Eiji Aonuma

Een game waar héél wat Nintendo Switch-gamers naar uit kijken is ongetwijfeld Zelda: Tears of The Kingdom. Het langverwachte vervolg op Breath of The Wild verschijnt op 12 mei, maar ons geduld wordt vandaag om 16u00 wat verzacht.

Op dat moment toont Nintendo tien minuten aan gameplay van Zelda: Tears of the Kingdom die voorzien wordt van commentaar van Eiji Aonuma, de producer van de The Legend of Zelda-serie.

Je kan de video bekijken via het YouTube-kanaal van Nintendo.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: