fbpx

Gerucht: Release Assassin’s Creed Mirage schuift door naar Q2 2024

Assassin's Creed Mirage

Het is weer al even stil rondom Assassin’s Creed Mirage. Daarom vond ScriptLeaks de tijd rijp om de geruchtenmolen nog eens aan te zwengelen.

ScriptLeaks is geen onbekende in het zogenaamde lekkersmilieu. Hij deelde eerder al als eerste beelden van de nieuwste Assassin’s Creed Mirage en nu claimt hij in een tweet dat Ubisoft de release van de game intern heeft doorgeschoven naar het tweede kwartaal van 2024. Volgens de informatie van Ubisoft staat de game nog steeds in de planning voor dit jaar.

Daarnaast claimt hij ook dat Assassin’s Creed Mirage nog steeds zou draaien op de Assassin’s Creed Engine uit 2019. Da’s best beangstigend op het eerste zicht als je hoopt op cutting edge graphics.

Het is te hopen dat Ubisoft de engine ondertussen wat updates heeft gegeven.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: