fbpx

“Ubisoft Plus lanceert volgende maand voor Xbox Game Pass”

Ubisoft

Als je een Xox Game Pass-abonnement hebt, dan kan je niet alleen Xbox exclusives spelen, aangevuld met andere kleppers van diverse studios (zoals recent Atomic Heart bijvoorbeeld) maar ook genieten van EA Play, de games van EA dus. En daar komt er volgende maand misschien eentje bij…

Het verhaal doet immers al lang de ronde dat ook Ubisoft Plus naar Xbox Game Pass zou komen. Maar wanneer dat weet niemand. Ofwel?

Volgens een bekende Ubisoft leaker zou Ubisoft Plus reeds volgende maand naar Xbox Game Pass komen.

Dat beweert toch de bekende Ubisoft-leaker ‘Script (@ScriptLeaksR6’) op Twitter. Enkele dagen geleden zei dezelfde leaker dat de pre-orders voor Ubisofts aankomende Avatar: Frontiers of Pandora binnenkort van start gaan. “Ubisoft+ lanceert medio april voor Xbox“, schrijft de leaker nu op Twitter.

Ubisoft + is al beschikbaar op PlayStation via Sony’s PlayStation Plus Extra en Premium tiers. “Met Ubisoft+ Classics bieden we PlayStation-spelers een andere manier om te genieten van Ubisoft-games op hun consoles“, zei Ubisofts senior vice president partnerships, Chris Early, vorig jaar. “Dit is nog maar het begin, want uiteindelijk zullen we Ubisoft+ beschikbaar maken voor PlayStation-eigenaren terwijl we onze visie verder uitbouwen en spelers meer opties bieden om toegang te krijgen tot hun favoriete games, waar ze ook zijn.

We worden er dus als gamer alleen maar beter op denk ik dan.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: