fbpx

Microsoft stopt met 1 euro Xbox Game Pass Ultimate Trial promo

Xbox E3

Xbox Game Pass blijft voor mij een geniale uitvinding. Voor weinig geld kan je immers een pak games spelen. Ik denk dan aan games die je anders misschien nooit zou spelen, games die je niet kent of om zelfs te besparen op je (beperkte) budget.

Als je kennis wilde maken met de dienst, dan betaalde (ik zet opzettelijk betaalde) je 1 euro voor de Xbox Game Pass Ultimate Trial. Besloot je daarna om je abonnement te verlengen, dan betaal je 14,99 euro per maand.

Maar aan die 1 euro promo komt nu een einde. Dat bevestigde Xbox’s hoofd Global Communications, Kari Perez, aan The Verge. Ze zei daarover het volgende:

We zijn gestopt met ons eerdere introductieaanbod voor Xbox Game Pass Ultimate en PC Game Pass en evalueren verschillende marketingacties voor nieuwe leden in de toekomst.”

Verdere details over deze mogelijke nieuwe marketingacties werden nog niet gedeeld.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: