fbpx

Open beta van MultiVersus stopt in juni

Vorig jaar kwam Warner Bros. en Player First Games op de proppen met een open beta van MultiVersus. Een game waar gevechten ontstonden tussen Batman, Bugs Bunny en heel wat andere figuren uit het portfolio van Warner Bros. .Ontwikkelaar van dienst besluit nu echter de open beta van de game te sluiten.

MultiVersus was nochtans zeer sterk gestart. Het sleepte de prijs binnen van beste vechtspel van 2022 en kon rekenen op een spelersaantal van om en bij de twintig miljoen spelers. Ik had voor onze prachtige website een review voorzien van de game, en was onverwacht enthousiast geraakt over de game.

Op maandag 27 maart 2023 werd echter via een blogpost de aankondiging gedeeld dat de open beta stopt op 25 juni 2023. Alle spelers worden bedankt voor hun deelname aan de open beta van MultiVersus. Ze gaan nu hun tijd spenderen in het werken naar een volledige versie die gepland zou zijn voor 2024.

“Gedurende onze open bèta hebben we hard gewerkt om de beste gameplay-ervaring te bouwen en we waarderen alle inspiratie die jullie ons hebben gegeven”, zei Tony Huynh, medeoprichter en game director bij Player First Games. “Onze Open Beta is een belangrijke leermogelijkheid voor ons geweest en een opstapje naar de volgende fase van MultiVersus. We weten dat er nog veel werk te doen is. Als gevolg daarvan hebben we een duidelijker beeld van waar we ons op moeten richten, met name nieuwe personages, maps en modi om je meer manieren te geven om van het spel te genieten, samen met bijgewerkte netcode en meer matchmaking-verbeteringen. Om dat op de goede manier te doen, sluiten we de open beta op 25 juni.”

Het was de bedoeling om in MultiVersus zoveel mogelijk klappen uit te delen aan je tegenstander, zodat je deze zonder pardon uit het speelveld kan slagen. Helaas gebeurde dit ook met het spelersaantal van de game, vooral in februari 2023 werd er een dieptepunt bereikt. Dit kwam vooral door het gebrek aan content die ontwikkelaar Player First Games had toegevoegd in seizoen 2.

Wie echt geld aan de game heeft uitgegeven, zal het uitgegeven bedrag ook niet meer kunnen recupereren. Dit nieuws werd gemeld via de officiële MultiVersus-website onder de FAQ-pagina.

Wat echter wel mogelijk gaat zijn is dat je je verdiende content zoals variants, ringouts en dergelijke zonder problemen meeneemt naar de finale versie van de game. Of er echter nog iemand zit te wachten tot begin 2024 op deze editie van de game is nog maar de vraag.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: