fbpx

Company Of Heroes 3 krijgt gratis extra content via Operation Sapphire Jackall

Company of Heroes 3

Company of Heroes 3 is een indrukwekkende Real-Time Strategy spel. Dat zijn niet mijn woorden, maar die van Frumberto in zijn uitgebreide review van de game. En die game wordt nu nog wat beter en groter.

Ontwikkelaar Relic Entertainment brengt namelijk een gratis update uit voor Company of Heroes 3. Deze update kreeg de naam Operation Sapphire Jackall en is vanaf nu gratis te downloaden.

Met de update worden dagelijkse en wekelijkse uitdagingen toegevoegd aan de RTS-game. Daarnaast worden er een pak nieuwe cosmetische items toegevoegd die je enerzijds kan vrijspelen of kan aankopen.

Tot slot nam Relic ook de tijd om een heleboel bugs en problemen op te lossen. Een overzicht van alle verbeteringen en nieuwigheden vind je in onderstaande video.

Company of Heroes 3 is nu verkrijgbaar voor pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: