fbpx

Claim nog tot 2 april je gratis 7-daagse proefperiode van Nintendo Switch Online

Nintendo Switch Online

Twijfel je al een tijdje om een abonnement te nemen op Nintendo Switch Online, maar heb je de stap nog niet durven nemen? Dan moet je zeker even verderlezen.

Via de My Rewards-pagina kan je tot en met zondag 2 april een code aanvragen voor een 7-daagse proefperiode op Nintendo Switch Online. Deze code kan je vervolgens inwisselen via de eShop.

Het Nintendo Switch Online-abonnement geeft je onder andere toegang tot een grote bibliotheek Nintendo klassiekers van NES , SNES en Game Boy. Bovendien kan je ook een week lang online gamen.

Belangrijke kanttekening: als je een actief abonnement hebt kan je NIET genieten van deze aanbieding. Als je wel al een proefperiode hebt genomen en je heb nu géén actief Nintendo Switch Online-abonnement, dan kan je wél opnieuw een proefperiode starten.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: