fbpx

Grootte van map Diablo IV onthuld

diablo-iv.jpeg

De twee duivelse weekends, waarin we de beta van Diablo IV konden testen, liggen net achter ons. Ik heb net als zovelen, enorm genoten van de online ARPG van Blizzard.  

Jez Corden, een populaire Twitteraar van gamenieuws onthulde maandag de volledige map van Diablo IV en deze is op z’n zachts gezegd impressionant. De bevroren bossen en de besneeuwde dorpen tussen de gebergtes van Fractured Peaks waren nog maar het topje van de ijsberg zo blijkt.

Als we het speelbare gebied van de voorbije twee weekends vergelijken met heel de map in Diablo IV staat er ons nog heel wat ontdekkingsplezier te wachten.

Op de tweede foto zien we een volledige map van het Diablo universum met daarin het gebied van Diablo IV. Hint naar Blizzard: expansions van oude of nieuwe gebieden in de toekomst?

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d bloggers liken dit: