fbpx

World War Z: Aftermath Against All Odds-update nu beschikbaar

World War Z

Goesting om met je makkers eens lekker zombies te knallen in diverse wereldsteden? Dan zit je zeker goed met World War Z: Aftermath. Na vandaag zit je trouwens nog iets beter.

Saber Interactive heeft de nieuwste gratis update voor World War Z: Aftermath uitgebracht. Against All Odds brengt twee nieuwe maps naar de Horde-modus van het spel. Jeruzalem en New York zijn overspoeld door zombies en hebben hulp nodig. Vecht tegen de golven van binnenkomende zombies met een gloednieuw wapen: de knuppel.

Naast deze update krijgen spelers voor het eerst de vrijheid om als elk personage in alle PvE-afleveringen te spelen. Dit maakt de gameplay-ervaring opener en biedt meer mogelijkheden voor herspeelbaarheid/aanpassing.

Naast de gratis update zijn er nu ook twee betaalde DLC-pakketten te koop. Het Deadly Vice Weapon Skin Pack en de Rat Packs Weapon Skins Bundle introduceren vier nieuwe wapenskins.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: