fbpx

Gerucht: E3 wordt deze week geannuleerd nu ook SEGA en Tencent afzeggen

Het ziet er niet geweldig goed uit voor de ooit grootste gaming beurs ter wereld. Nadat gisteren Ubisoft hun aanwezigheid annuleerde, heeft IGN van SEGA en Tencent de bevestiging gekregen dat ook zij niet aanwezig zullen zijn. Eerder hadden Microsoft, Nintendo en Sony ook al afgezegd.

Als je al deze grote namen op telt, weet je dat de E3 niet heel veel gaat voorstellen in zijn fysieke vorm. Er wordt in de wandelgangen zelf gefluisterd dat de beurs deze week volledig geannuleerd gaat worden.

Andy Robinson heeft dit gerucht de wereld in gegooid via Twitter. Hij is eigenaar van de Amerikaanse website VGC en geeft aan dat hij op basis van verschillende bronnen verwacht dat de E3 deze week officieel geannuleerd gaat worden.

Hoe erg het ook klinkt, lijkt mij dit ook de enige juiste beslissing te zijn voor de organisatie van de E3. Waarom zou je zo’n miljoenenbeurs laten door gaan als de grootste spelers van de industrie niet aanwezig willen zijn?

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: