fbpx

Nintendo, Sony en Xbox zullen niet aanwezig zijn op E3 2023

Xbox E3

Nadat de E3 het een paar keer moest doen met een virtuele/digitale versie vanwege corona, zou er dit jaar terug een real life E3 plaatsvinden. Al ziet het er naar uit dat de beurs meteen met een handicap van start gaat…

Zo zouden Nintendo, Sony en Xbox al bevestigd hebben dat ze niet aanwezig zullen zijn op de beurs.

Terwijl Sony de E3 al een tijdje links liet liggen en Xbox events buiten en naast de E3 events hield, zorgt de afwezigheid van de ‘grote drie’ toch voor een serieuze domper op de feestvreugde.

Xbox is nog steeds van plan om in de zomer een showcase te houden in Los Angeles. Onlangs had Xbox hoofd Phil Spencer aan IGN bevestigd dat hun event zou plaatsvinden “op een tijdstip waarop het hopelijk handig is voor pers en zelfs consumenten die naar het E3 evenement gaan.”

We zullen blijven samenwerken met ESA wat betreft hun plannen,” zei Spencer. “Zoals ik al zei, we zitten in het bestuur, en we willen ervoor zorgen dat we alles doen wat we kunnen om de E3 succesvol te maken.”

En dan is er natuurlijk nog de concurrentie van Geoff Keighley’s Summer Game Fest.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d bloggers liken dit: