fbpx

De Xbox Live Gold-games van februari zijn onthuld

Xbox Games With Gold

Microsoft heeft de line-up voor Xbox Games With Gold voor februari aangekondigd: For the King en Guts N Goals. De twee titels zijn volgende maand beschikbaar voor Gold- en Game Pass Ultimate-abonnees.

For the King wordt downloadbaar van 1 tot en met 28 februari. Het turn-based strategiespel bevat roguelike-elementen en heeft zelfs een online co-op. Spelers moeten het koninkrijk zien te redden terwijl ze achter de waarheid van de dood van de koning komen.

Guts N Goals zal downloadbaar zijn van 16 februari tot en met 15 maart. Het is een arcade voetbalspel waarbij spelers in allerlei gekke stadions moeten zien te scoren. Er zijn dertig characters om uit te kiezen eb allerlei minigames om de tijd mee te verdrijven.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: