fbpx

Warhammer Vermintides gratis Tower of Treachery expansion nu uit op pc

Fatsharks nieuwste gratis update voor Vermintide 2, Tower of Treachery, is vandaag uit op PC.

In Tower of Treachery, het vervolg op Trail of Treachery, nemen de Ubersreik 5 het op tegen de necromancer Sofia Fuegonasus om haar schrikbewind te stoppen.

Tower of Treachery is gratis voor alle bezitters van Vermintide 2. Het voegt een nieuwe missie toe aan de vorige content update van het spel, een Treacherous Adventure, waarmee de map set met twee avonturen voor Warhammer: Vermintide 2 en voegt 13 nieuwe in-game uitdagingen toe voor spelers om hun vaardigheden op de proef te stellen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: