fbpx

Sifu’s Arena’s expansion is nu beschikbaar op Xbox en Steam

Liefhebbers van Oosterse vechtkunsten, en in het bijzonder kung fu, die komen met Sifu zeker aan hun trekken. Vanaf nu is er trouwens ook nieuwe content beschikbaar voor deze aangename, maar pittige, titel.

Ontwikkelaar Sloclap heeft een volledige, gratis uitbreiding gelanceerd, namelijk de Arenas Mode, die beschikbaar is voor nieuwe en bestaande spelers op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5 en PC via Steam en de Epic Games Store.

De Arenas-uitbreiding drijft de meest ervaren Kung Fu-meesters tot het uiterste in 45 genadeloze uitdagingen verspreid over negen dynamische locaties, volledig los van de hoofdverhaallijn.

De uitbreiding voegt meer dan 10 uur extra gameplay toe en stelt zelfs de meest ervaren vechtsporters op de proef in vijf nieuwe speltypen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: