fbpx

The Elder Scrolls Online: Scribes of Fate DLC nu beschikbaar op consoles

The Elder Scrolls Online: Scribes of Fate

De The Elder Scrolls Online: Scribes of Fate DLC, twee nieuwe dungeons die het Shadow of Morrowind-avontuur aftrappen, is nu beschikbaar op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5-consoles.

De Scribes of Fate DLC brengt twee nieuwe PvE dungeons voor vier spelers, Bal Sunnar en Scrivener’s Hall. In deze dungeons zullen spelers twee unieke verhalen ontdekken die de aftrap vormen van het grotere Shadow Over Morrowind-avontuur, dat leidt tot de aankomende Necrom Chapter release in juni.

Beide dungeons kunnen worden geprobeerd in normal, veteran en veteran hard mode en bieden unieke beloningen en prestaties, waaronder zes nieuwe itemsets, twee monstersets en een heleboel verzamelobjecten, waaronder een nieuwe skin, emotes en meer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: