fbpx

Bekijk 10 minuten gameplay van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Belofte maakt schuld! Nintendo beloofde ons vandaag bewegende beelden te laten zien van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, en ze hebben woord gehouden.

In The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom gebruik je je eigen verbeeldingskracht en Links nieuwe vaardigheden om allerlei soorten wapens, voertuigen en meer te maken, uitdagingen te overwinnen en Hyrule te ontdekken.

In dit vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild gebruik je Links vaardigheden om deze onbekende versie van Hyrule en de mysterieuze zwevende eilanden hoog in de lucht te verkennen.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom wordt op 12 mei exclusief uitgebracht voor de Nintendo Switch.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: