fbpx

Criminele launch trailer voor Crime Boss: Rockay City

Crime Boss: Rockay City, de Organized Crime live-service shooter met actie, bendeoorlogen en over-the-top referenties naar 90’s misdaadfilms is nu beschikbaar via de Epic Games Store.

De game lijkt trouwens meer op een Hollywoodfilm want in de hoofdrollen hebben we onder andere Michael Madsen, Chuck Norris, Danny Trejo, Kim Basinger, Danny Glover, Michael Rooker, Damion Poiter en Vanilla Ice.

Crime Boss: Rockay City plaatst hoofdpersoon Travis Baker (Madsen) tegenover belachelijke kansen in een explosieve oorlog om de koning van de criminele onderwereld te worden.

Help Baker naar de top van de criminele ladder van Rockay City te klimmen, en ontwijk Sheriff Norris (Chuck Norris). Elke speelronde is en geen enkele weg naar glorie is hetzelfde als de vorige.

Rockay City evolueert voortdurend, net als de uitdagingen waar Baker en zijn team voor komen te staan. Doorloop elke missie in je eigen speelstijl om de doelstellingen te halen en Rockay City één voor één over te nemen, of bouw je team uit in twee co-op speltypen waar de inzet hoog is (permadeath is echt!), maar de beloningen hoger.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: