fbpx

FIFA- en PES-concurrent UFL toont 8 minuten gameplay

Onder het motto hoe meer zielen hoe meer vreugde, of er kan er nog altijd eentje bij, serveren we jullie vandaag 8 minuten gameplay van UFL, een in ontwikkeling zijnde voetbalgame.

Konami slaagde erin hun razend populaire PES-reeks naar de knoppen te helpen met eFootball. EA die zitten ook in de miserie omdat ze de FIFA-licentie niet langer hebben. De reden? FIFA wil zelf met een voetbalgame naar buiten komen.

En dan is er nog UFL, een in ontwikkeling zijnde voetbalgame van ontwikkelaars Strikerz en Xten Limited. Zij serveren ons nu 8 minuten gameplay van de alpha build.

We zijn alvast benieuwd naar jullie mening.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: