fbpx

Saints Row krijgt gratis DLC en updates

Saints Row

Deep Silver en Volition maken vandaag bekend dat Santo Ileso groter en beter wordt met drie releases die de komende maanden beschikbaar komen voor Expansion Pass-bezitters. Daarnaast krijgen alle spelers twee gratis nieuwe districten, drie quality of life-updates en een door Dead Island 2 geïnspireerd cosmetics-pakket.

De stroom nieuwe content begint op 11 april met het gratis Dead Island 2 Pack. HELL-A smelt samen met het Weird West in deze gratis content die is geïnspireerd door Deep Silvers komende zombie slay-‘em up. Spelers kunnen hun personage aankleden met items van Jacob of Amy. Ook kunnen ze schokkende aanvallen uitvoeren met een nieuw wapen, indruk maken met een nieuwe emote, en een zomers sfeertje scheppen met een iconische roze flamingo-hoed en Carver the Shark-standbeeld voor hun hoofdkwartier.
 
De volgende gratis update verschijnt in mei en levert Sunshine Springs, een gloednieuw district dat wordt toegevoegd aan Santo Ileso, samen met een schat aan quality of life-veranderingen (zoals aangepaste gevechten, een selfie-mode en meer) en verbeteringen.

Op dezelfde dag krijgen Expansion Pass-bezitters The Heist & The Hazardous, drie nieuwe verhaalmissies die spelen in Sunshine Springs, waar de Saints een ambitieuze roofoverval plannen om te wreken dat ze zijn opgelicht door een beroemde acteur…
 
De tweede Expansion Pass verschijnt in juli en is getiteld Doc Ketchum’s Murder Circus, een nieuw solo-avontuur. Daarnaast worden meer quality of life-upgrades en nieuwe features toegevoegd.
 
Tot slot verschijnt in augustus het derde, laatste en grootste pakket voor de Expansion Pass. In augustus verschijnen ook het tweede nieuwe gebied en meer quality of life-updates, gratis voor alle spelers.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: