fbpx

Nintendo Switch – OLED The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Edition verschijnt in april

De Nintendo Switch – OLED Model The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Edition, met een special design van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom verschijnt op 28 april. Dat werd daarnet door Nintendo zelf bevestigd.

Deze stijlvolle nieuwe editie is versierd in de stijl van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, inclusief het beroemde Hylian Crest van de Legend of Zelda-serie op de voorkant van de houder.

Daarnaast verschijnen twee accessoires – een Nintendo Switch-Pro-controller (The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Edition) en een Nintendo Switch-etui (The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Edition) met beschermfolie. Deze accessoires met speciale designs van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom verschijnen beide op 12 mei, dezelfde dag dat de game verschijnt.

De nieuwe hardware en accessoires werden aangekondigd in een nieuwe video waarin Eiji Aonuma, de producer van de serie, nieuwe spelmogelijkheden van de komende titel demonstreerde.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: