fbpx

TMNT: The Last Ronin-game in ontwikkeling, geïnspireerd door God of War

In 2020 verscheen er een comicreeks omtrent The Teenage Mutant Ninja Turtles, namelijk The Last Ronin. Er is nu een videogame in ontwikkeling omtrent deze toch wel iconische comicreeks, waar ze de inspiratie halen van God of War.

Polygon was als eerste van de partij om dit nieuws te melden. Dankzij een interview met Doug Rosen, Senior Vice President for Games and Emerging Media bij Paramount. Wie de ontwikkelaar is van dit toch wel bijzondere project is nog onbekend. Wat Rosen wel aangaf is het feit dat het zou gaan om een AAA-actiegame en dat het (gelukkig) de lore van de comics gaat gebruiken.

The Last Ronin kwam tot stand, door een verhaal uit de jaren ’80 en de samenwerking van de bedenkers van Teenage Mutant Ninja Turtles, Kevin Eastman en Peter Laird. Ik kan jullie al garanderen dat het er in deze reeks volledig anders aan toegaat, dan we gewend zijn van onze vier vrolijke schildpadden.

Het verhaal speelt zich namelijk af in een grimmige, futuristische versie van het TMNT universum. Drie van de vier Turtles zijn vermoord. De laatste Turtle die het heeft overleefd zint op wraak, welbepaald op het kleinkind van Shredder.

Het is dus duidelijk dat The Last Ronin-game zich zal focussen op één personage. Rosen gaf in het interview aan dat door middel van flashbacks de andere Turtles kunnen opduiken. The Last Ronin gebruikt het wapen van zichzelf, maar ook die van zijn broers. Niet alleen als eerbetoon, maar ook zodat je verschillende vechtstijlen kan hanteren, en je als speler niet weet wie nu The Last Ronin is. Dit kom je in de comic ook pas later te weten.

Als ze dit verhaal perfect kunnen combineren in een stijl als God of War, dan kan ik niet wachten om aan deze game te beginnen. Helaas is het nog niet bekend, voor wanneer de release is, maar deze hou ik sowieso niet alleen voor jullie, maar ook voor mezelf nauw in het oog.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: