fbpx

Stap in de Chinese mythologie met The Crown of Wu

The Crown of Wu

Ben je op zoek naar een game om je onder te dompelen in een wereld geïnspireerd op de Chinese mythologie? Dan is deze The Crown of Wu misschien een game om uit te checken.

Verken de fantasiewereld uit de toekomst en het verleden als Sun Wukong, neem het op tegen vijanden en overwin obstakels om de grote kroon terug te krijgen die is gestolen door Zhu. We volgen hoofdpersonage Sun in zijn reis van antiheld naar grote held.

The Crown of Wu is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc via Steam.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: