fbpx

Jack-8 in actie in nieuwe gameplay trailer Tekken 8

Tekken 8 Jack-8

Bandai Namco heeft een nagelnieuwe gameplay trailer vrijgegeven waarin het opnieuw een vechtersbaas uit licht.

Deze keer is het de beurt aan Jack-8, een robot die in andere vormen al eerder deel uitmaakte van het Tekken 8-roster. Ook deze achtste versie van Jack is op z’n minst imposant te noemen. Bekijk al zijn moves en acties in onderstaande trailer.

Tekken 8 moet ergens dit jaar verschijnen en is in ontwikkeling voor PlayStation 5, Xbox Series X|S én pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: