fbpx

De Last Of Us-seizoensfinale vestigt met 8,2 miljoen kijkers een nieuw record

The Last Of Us Streamz HBO Series

Voila, het zit erop! Het eerste seizoen van The Last of Us is helemaal gedaan, en nu is het uitkijken naar het tweede, en later ook reeds bevestigde derde deel in de razend populaire serie.

En dat deze serie razend populair is, dat bewijzen de kijkcijfers week na week. Iets wat dus deze week met de seizoensfinale niet anders is. Met 8,2 miljoen kijkers vestigde deze meteen een nieuw record.

En nu? In afwachting van de nieuwe seizoenen is dit misschien het moment om beide games nog eens te herspelen en uitkijken naar de in ontwikkeling zijnde multiplayer game.

Voor de fans van Ellie (Bella Ramsey) hebben we minder goed nieuws. Seizoen 2 maakt immers een sprong in de tijd wat wil zeggen dat zij niet meer te zien zal zijn. (Tot nader order that is)

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.