fbpx

Diablo 4 verschijnt niet op Game Pass

Diablo 4 IV

Veel hoop was er niet, maar Blizzard bevestigt nu zelf dat Diablo IV momenteel geen plannen heeft om de langverwachte ARPG aan de Game Pass service toe te voegen.

Het to-the-point antwoord kwam van Diablo general manager Rod Fergusson, die op Twitter inging op de vraag of Diablo IV naar Game Pass komt. Er leek nooit een specifiek gerucht of aanwijzing te zijn dat Diablo IV op Microsofts dienst zou verschijnen.

Sommige fans hadden wellicht ijdele hoop dat Diablo IV op Game Pass zou komen vanwege Microsofts geplande overname van Activision Blizzard, een deal die momenteel nog moet worden goedgekeurd door de regelgevende instanties. Als de deal doorgaat zal een deel van Blizzards spelcatalogus uiteindelijk op Game Pass verschijnen, maar dat is waarschijnlijk nog niet voor meteen, en alleen als de deal uiteindelijk wordt goedgekeurd.

Hoewel Diablo IV niet naar Game Pass komt, kunnen degenen die geïnteresseerd zijn in de fantasy RPG het spel uitproberen tijdens de open bèta periode van 24-27 maart. Wie een pre-order plaatste, kan toegang krijgen tot de early access bèta van het spel, die van 17 tot 20 maart loopt en waarin drie van de vijf speelbare klassen van het spel aan bod komen.

Diablo IV komt uit op 6 juni 2023 op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: