fbpx

Bloederige en bikkelharde actie in release date trailer voor Showgunners

Good Shepherd Entertainment en ontwikkelaar Artificer sturen het bericht de wereld in dat Showgunners (het originele turn-based strategiespel dat zich afspeelt op een dystopische reality tv-show, eerder getiteld Homicidal All-Stars) op 2 mei 2023 debuteert voor pc via Steam en GOG.com.

Verpletter je vijanden, win de gunst van het publiek en je kunt de volgende kampioen worden in dit over-the-top eerbetoon aan geliefde actieklassiekers als American Gladiators, RoboCop en The Running Man.

Er is trouwens een demo beschikbaar op Steam.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: