fbpx

Spannende nieuwe trailer voor Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

In een lekkere avonturenfilm zoals Indiana Jones of Tomb Raider, daar heb ik wel zin in. Alleen is het nog lang wachten op de retour van beide iconen. Misschien kan Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves mijn honger wel stillen?

De film draait vanaf 30 maart in de bioscopen en het ziet er naar uit dat hij toch wel gesmaakt kan worden als we zo links en rechts al wat comments lezen. Dus waarom niet?

En zoals je in onderstaande clip kan zien alvast geen gebrek aan dodelijke uitdagingen of valkuilen.

In een wereld van magie en draken ontketent een charmante dief onbedoeld een groot kwaad. Hij heeft een relikwie gestolen en het aan de verkeerde persoon gegeven. De dief wil zijn fout rechtzetten en de wereld redden. Hierbij krijgt hij hulp van een barbaar, een tovenaar, een druïde en een paladijn.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: