fbpx

Minecraft Legends toont zich van zijn mooiste kant in nieuwe developer diary

Minecraft Legends

Sinds een paar maanden ben ik gefascineerd door Minecraft. Mijn tienjarige zoon speelt de game al een hele tijd en elke keer ben ik weer verwonderd over wat hij allemaal bouwt in die game.

Op 18 april verschijnt er een spin-off van de populairste game ooit: Minecraft Legends. Hierin bestaat je taak voornamelijk uit het bouwen en verdedigen van je fort. Dit kan via de story mode, maar ook in online co-op en pvp modi.

Ondanks het feit dat het om een game gaat in het Minecraft-universum, heeft ontwikkelaar Blackbird toch zijn eigen stempel weten te drukken op het visuele aspect. En dat is best goed gelukt! In een uitgebreide developer diary vertellen ze onder andere wat er anders is dan de standaard Minecraft.

Minecraft Legends is vanaf 18 april verkrijgbaar voor alle consoles en pc en ondersteunt cross-play. De game is ook via Game Pass beschikbaar vanaf lancering.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.