fbpx

Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh krijgt eerste trailer

In augustus 2022 kregen we leuk nieuws omtrent de ontwikkeling van een nieuwe game van Kuifje. Of moet ik beter zeggen Tintin. Uitgever Microids brengt nu samen met ontwikkelaar Pendulo Studios de eerste trailer uit van Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh.

Het is enorm plezant dat Kuifje (Tintin) nog steeds niet in de vergeethoek is geraakt, zeker als Belg zijnde is het iets om fier op te zijn. Bij de aankondiging van de game Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh moesten we echter blij zijn met enkele screenshots en een teaser waar we niet echt wijzer van werden.

Nu is eindelijk het moment aangebroken dat we de eerste trailer van de game kunnen bekijken. Helaas is een releasedatum nog niet aan de orde.

Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh zal bol staan van het avontuur en zal speelbaar zijn voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: