fbpx

The Elder Scrolls Online: Scribes of Fate DLC nu beschikbaar op pc

The Elder Scrolls Online: Scribes of Fate

Vandaag gaat het The Elder Scrolls Online-event Shadow Over Morrowind van start met de lancering van Scribes of Fate dungeon DLC en Update 37 op pc/Mac! 

De Scribes of Fate DLC voegt twee nieuwe PvE dungeons voor vier spelers toe aan TESO: Bal Sunnar en Scrivener’s Hall. In deze dungeons ontdekken we twee nieuwe verhalen die de aftrap vormen van het grotere Shadow Over Morrowind-avontuur. Beide dungeons kunnen worden uitgeprobeerd in de normal, veteran- en hard mode en waarmee je unieke beloningen en prestaties, waaronder zes nieuwe itemsets, twee monstersets en een heleboel collectibles, waaronder een nieuwe skin en emotes kan verdienen

Samen met de dungeon DLC verschijnt ook de Update 37 base-game patch. Deze nieuwe patch introduceert volgens Bethesda een groot aantal fixes, toevoegingen en verbeteringen aan het spel. Denk hierbij onder andere een geheel nieuwe toegankelijkheidsfunctie: Screen Narration, een nieuwe cosmetische tool: Hide Shoulders die je kunt verdienen via het komende in-game evenement ‘Jesters Festival’ later deze maand, als een groot aantal verbeteringen van het Housing System.

Consolegamers moeten nog even geduld hebben want voor hen is Scribes of Fate pas beschikbaar vanaf 28 maart.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: